Menü
Kezdőoldal
Elérhetőségeink
Tetőablakok
Ablakrendszerek
Ajtók
Garázskapuk
Redőnyők
Árnyékolók
Párkányok
Könyöklők
Kiegészítők
Referenciák
Újdonságok

Hivatalos Márkaképviselet:


 

 
 
Kezdőoldal arrow Garázskapuk
Hörmann Garázskapuk
Berry billenőkapuk :

Az igazi Berry-billenőkapu kibillen a síkjából, mielőtt a födém alá gördülne.
Több mint 30 acél- és famotívum közül választhatja ki a kapu mintáját.

Hörmann N80-as Berry-kapu
Az eredeti Berry-kapu egybeállós garázsokhoz

33 kapulap-variáció közül választhat
- acélból és fából
- azonos megjelenésű mellékajtókkal

A kapu színét a RAL-skála gazdag színválasztéka alapján határozhatja meg.
A kapu üvegezésével biztosíthatja a garázs megvilágítását, egyedi külső megjelenést adva a kapunak.

A Hörmann legújabb termékei az egyedi motívumú Design kapuk, és a kapukkal azonos megjelenésű Hörmann TopComfort bejárati ajtók.
Így a homlokzat elsőre hangulatos összkép benyomását kelti.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hörmann DF 98-as Berry-kapu
Az eredeti Berry-kapu kétbeállós garázsokhoz

12 kapulapvariáció közül választhat
- acélból és fából.
- azonos megjelenésű mellékajtókkal.

Különféle RAL-szerinti színbevonat közül választhat. A nagyfelületű üvegezések biztosítják a fényáteresztést, egyedi megjelenést kölcsönözve a kapunak.

Így a kapu tökéletesen illeszthető a ház építészeti stílusához.

Biztonság Önnek és családjának:
  • Kapuink a DIN-EN 12604 szabvány szerinti legmodernebb biztonsági funkciókkal rendelkeznek szériában: ujjbecsípés elleni védelem, lezuhanás- és visszafutás elleni védelem, betörésbiztos reteszelés.
  • A Hörmann cég Németország első olyan kapu- és meghajtásgyártója, aki a termékeit a TÜV által bevizsgált biztonsági egységekkel szállítja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Szekcionált kapuk:

A modern és elegáns szekcionált kapu nyitáskor függőlegesen felfelé mozdul. Ezáltal több hely marad szabadon a garázs előtt és a garázsban - ez határozott előny a rövid garázsfelhajtók és magas autók esetén(pl: transzporterek vagy terepjárók).

Egyhéjúés duplafalú acélkapuk
Hangolja össze garázskaput a ház építészeti stílusával. A Hörmann-nál a bordás és kazettás motívumok nagy választékából válogathat.

A csúcsminőségű LTE/LPU szekcionált garázskapuk toziórugós technikával felszereltek, ezért a kapu futása nagyon könnyed és igen halk. Az ETE/EPU szekcionált kapuk, "rugó a rugóban" rendszerű húzórugós technikával rendelkeznek.

Válsztani lehet az egyhéjú ETE/LTE-kaput, mely ideális az olyan különálló garázsokhoz, ahol nincs hőszigetelési követelmény, illetve a duplafalú, hőszigetelt EPU/LPU kaput, melyhez sokkal nagyobb stabilitás és nyugodtabb kapufutás társul.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tömörfa-borítású kapuk
Ha az Ön házának külső megjelenését a fa határozza meg, akkor a tömörfa-borítású Hörmann kapuk különösen jól érvényesülnek. Két fatípus létezik: az északi lucfenyő és a Hemlock-fenyő.
A Hörmann tömörfa-borítású kapuk válogatott alapanyagból készülnek és első osztályú feldolgozásban részesülnek

 

 

 

 

 

 

 

 

Hörmann designkapuk acélból
LPU 40 acél designkapuk
A Hörmann Design-sorozattal házának és garázsának személyes jelleget kölcsönözhet, így megkülönböztetve őket a szokványos megoldásoktól. A stílusosan csoportosított elemek számos megjelenési variációinak köszönhetően a designkapuk különösen a Hörmann design-bejáratiajtókkal kombinálva az épület legszebb részeivé válnak.

A csúcsminőségű, 42 mm-es lamellavastagságú Hörmann LPU optimális megoldás minden garázshoz, ahol különösen fontos a jó hőszigetelőképesség. Ha a garázsa barkács- és munkahely is egyben, vagy közvetlen bejárat nyílik a lakótérbe, akkor a hőszigetelt LPU 40 garázskapuval csökkentheti az energiaköltésgeket, így pénzt takaríthat meg.

Az LPU 40 kapuk további előnyei:
- a kapu futása különösen halk az alacsony rezonanciának köszönhetően
- a kapulap stabil és a az elcsavarodással szemben igen ellenálló
- a troziórugós technikának köszönhetően igen könnyed a kapu futása
- 15 kedvezőárúés kereken 200 egyedi RAL színben szállítható.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hörmann tömörfa burkolatú Design-kapuk
LTH 40 Design-kapuk tömörfa burkolattal
Ezeknél az északi lucfenyőből vagy hemlockfenyőből készült kapuknál a kézműves tudás ötvöződik a motívumok művészi felületmarásaival. Ezek olyan tömörfa kapuk, melyek rögtön felkhívják magukra a figyelmet. Szériában meghajtással szállítjuk, mivel a foganytú optikailag zavaró lenne.

Ilyen sokféle gyönyörű motívum csak a Hörmann LTH 40-es szekcionált kapunál van: négy nemes rajzolatú kapu, természetes kőberakással is, és a legegyedibb: "az Ön tervei szerint megvalósított saját rajzolatú kapu".

A Hörmann szekcionált fakapuk kétféle fából készülhetnek - "északi lucfenyőből" és kanadai "Hemlock-fenyőből".
- Az északi fenyő egy világosszínű tűlevelű fafaj, többnyire egyenes szálfutással. A geszt, az elszórt gyantatáskák, csavarodott szálfutás és a sárgás barna ággöcsök e faj esetén teljesen természetesek.
- A Hemlockfenyő színe a fehéresszürkés és a világos szürkésbarnás árnyalat között helyezkedik el, többnyire egyenes szálfutású tűlevelű fafaj, barna szálirányba futóásványszálcsíkokkal és kéregtáskákkal.

 

 

 

 

 


 


© 2006 Ajtó Ablak Stúdió Kft. - Minden jog fenntartva.